ارسال تمام تجربیات پناهندگی و خاطرات پناهندگان در راه رسیدن به اروپا


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :اسحاق رشیدی
تاریخ:1392/03/26-03:34

بازار یابی و فروش کرم و ورمی کمپوست

 بازاریابی

بازار یابی  به معنی آماده سازی کالا یا خدمات برای برآورده سازی نیاز مشتری است . بازاریابی شامل درک خواسته های مشتری و تطابق محصولات شرکت، برای برآورده ساختن آن نیازها و در برگیرنده فرآیند سودآوری برای شرکت است.بازاریابی موفق لازمه برخورداری از محصول مناسب در زمان مناسب و مکان مناسب است و اطمینان از اینکه مشتری از وجود محصول مطلع است، از این رو موجب سفارش های آینده می شود

 


به صورت کلی بازاریابی یک محصول شامل فعالیت هایی می شود که بهترین مکان و زمان را برای عرضه ی یک محصول بررسی می کند . اینکه یک محصول تولیدی در چه قسمتی از جامعه برای رفع نیازهای چه قشری از یک اجتماع و در چه زمانی عرضه شود بسیار مهم است . برای مثال عرضه ی محصولات الکترونیکی در یک فروشگاه کفش فروشی هیچ سنخیتی چه برای فروشنده و چه برای خریدار ندارد و یا اینکه یک فروشنده سبزیجات بار خود را در نیمه های شب عرضه کند و امثال این موارد

 

واژه بازاریابى نباید به معنى قدیمى آن، یعنى صرفاً فروختن، معنى و تعبیر گردد ومعناى جدید این واژه همانا تأمین نیازهاى مشترى است. شرکتهاى امروزى با رقابت شدید روبه رو هستند و پاداش از آن شرکتى خواهد بود که بتواند به بهترین نحو ممکن، خواستهاى مشترى را درک و بالاترین منفعت را براى مشتریان هدف خود تأمین کند. در محدوده بازار، این مهارتهاى بازاریابى است که شرکتهاى حرفهاى را از شرکتهاى غیرحرفهاى تفکیک مىکند

 

در تعاریف علمی ، بازاریابی را جهت دهی همه توان و امکانات سازمان تجاری برای تمرکز بروی فروش یا به تعبیری دیگر فرایند هماهنگی برای هدف که همان فروش است معنی می نمایند

 

بازاریابی در ورمی کمپوست

 

برای تولید هر محصولی درصدی از هزینه های برآورد شده صرف تولید و درصدی نیز صرف فروش و بازاریابی می شود . نحوه بسته بندی ، چگونگی عرضه به بازار ، کیفیت و کمیت تبلیغات و ... همه و همه بخشی از یک فرآیند بازار یابی را تشکیل می دهد . در صنعت ورمی کمپوست 20 درصد کار صرف تولید و 80 درصد آن صرف بازاریابی و فروش است این مطلب نماینده مطالب زیر است

 

اول آنکه مشخصا صنعت ورمی کمپوست نوپا و نو ظهور است بنابر این نیازمند تبلیغات گسترده در سطح فعالیت و بازار برای شناساندن محصول و ویژگی های آن است


دوم آنکه فروش چنین محصولی در سطح بازار کاری بسیار دشوار تر از فروش سایر محصولات و تولیدات است بنابراین کسی که وارد این صنعت می شود نباید صنعت ورمی کمپوست را با سایر صنایع غیاث کند

سوم به دلیل دشواری های بسیار بالا در فروش این محصول روش های معمول و رایج در فروش و بازاریابی سایر محصولات در فروش و بازاریابی محصولات ورمی چندان کارا نمی باشد

با توجه به مطالب فوق در نگاه اول می توان چنین گفت که برخلاف آنچه که در برخی از سایت ها یا مراکز مشاوره ورمی کمپوست در باره ی این محصول زده می شود این صنعت بیشترین انرژی را در بخش های بازاریابی خواهد گرفت

 یکی از دلایلی که فروش ورمی کمپوست را اندکی سخت کرده است تفاوت قیمت میان این کود و سایر کودهای موجود در بازار است . به طور مثال متقاعد کردن کشاورزی که سابق بر این از کودهای حیوانی با قیمت 30 الی 50 تومان به ازای هر کیلو استفاده کرده تا از ورمی کمپوست با قیمت حداقل 200 تومان (4 برابر) استفاده کند کار بسیار دشواری است . دیگر آنکه در کشورهای توسعه یافته به دلیل تفاوت قیمت مناسب بین محصولات ارگانیک (محصولاتی که از کود شیمیایی و یا سموم در  تولید آن ها استفاده نشده است) و غیر ارگانیک کشاورز را راقب به استفاده از ورمی کمپوست که یک کود کاملا ارگانیک بوده می کند و لی در کشور ما ایران تنها چیزی که در کشاورزی آن اهمیت دارد کمیت آن است نه کیفیت آن. عدم تبلیغات و اطلاع رسانی دستگاه های دولتی به خصوص جهادکشاورزی ، کشاورزی بر پایه روش های ستنی و غلط ، عدم تفاوت میان محصول ارگانیک  وغیر ارگانیک ، عدم حمایت مالی از محصولات ارگانیک ، نبودن استاندارد واحد در تولیدات ورمی کمپوست ، حضور دلال در بازار ، عدم استفاده از روش های نوین در تولید ورمی کمپوست و ... از دیگر دلایل ناموفق بودن  فروش در صنعت ورمی کمپوست است

آیا ورمی کمپوست و صنایع مرتبط به آن سود آور و اقتصادی است ؟

پاسخ این سوال  مثبت است چرا که هر صنعتی می تواند سود آور باشد ولی با روش های مناسب به آن صنعت که یک تولید کننده ی خوب می تواند از آن ها بهره بگیرد

راهکارهای بازاریابی مناسب در ورمی کمپوست

اول ) راهکارهای تولیدی

در یک بازاریابی موفق نحوه ی تولید ، مواد اولیه و به طور کلی هزینه ی تولید یکی از مهمترین اراکن تولید است چرا که حداقل قیمت تمام شده در تولید هر واحد ورمی کمپوست یکی از موارد موثر در میزان و درجه ی رقابت شما از نظر قیمت در عرصه ی بازار است برای این مهم به نکات زیر توجه کنید

الف)سعی کنید فضای تولیدی شما با حداقل قیمت تامین شود


ب)مرکز تولید خود را در کنار مراکز تامین کننده ی کود و مواد اولیه دایر کنید تا هزینه های حمل و نقل را به حداقل برسانید


ج)از لوازم و ادوات نوین آبیاری برای کاهش هزینه های آبیاری و کارگری خود استفاده کنید


د)کود یا ماده خام اولیه خود را به نحوی تامین کنید که دارای کمترین زایعات ممکن باشد


ه) در هنگلم تاسیس میزان و ظرفیت منطقه ای خود را در نظر بگیرید تا بیش از حد نیاز تولید نکنید ! این را بدانیم که مقدار تولید شما اهمیت چندانی ندارد اینکه چه مقدار در هر ماه می فروشید مهم است


و) قبل از شروع کار و یا هر اقدام دیگر به جهاد کشاورزی منطقه ی خود مراجعه کرده و نسبت به گرفتن جوازهای لازم اقدام فرمایید



دوم)راهکارهای فروش

الف) محصولات خود را با بسته بندی های متنوع (1 کیلویی 5 کیلویی 20 و 50 کیلویی) به بازار عرضه کنید

ب) محصولات خود را با برند معتبر به بازار عرضه کنید

ج)قیمت خود را بیش از اندازه پایین نیاورید چرا که هم به خود و هم به دیگر تولید کننده ها صدمه خواهید زد

د)نوع  بسته بندی ، تفاوت آن با سایر بسته بندی های موجود در بازار ، درج مشخصات محصول از دیگر موارد مهم در فروش محصول است

ه) از تبلیغات اینترنتی بسیار استفاده کنید . مصرف کننده های این محصول بیشتر نیاز خود را از شبکه های اطلاع رسانی عمومی رفع می کنند

و)با استخدام بازار یاب و فرستادن آن ها به مراکز کشاورزی همچون شهرک های گلخانه ای محصول خود را معرفی کنید ، بازاریابان خود را با دادن بروشورها و اطلاعات تکملی مفید در باب ویژگی های محصول هدایت و راهنمایی کنید

ز) در صورتی که خودتان کشاورزی می کنید از ورمی کمپوست در محصولات خود استفاده کنید ، یکی از بهترین راه های تبلیغات نمایان سازی ویژگی های عینی یک محصول است


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :اسحاق رشیدی
تاریخ:1392/03/14-03:25

بهترین کار در منزل تضمینی



تولید ورمی کمپوست در منزل به روشی کاملا آسان

با توجه به بیکاریی که در جامعه وجود دارد اغلب کارهایی در جامعه به وجود آمده که شخص می تواند آن را در منزل خود انجام دهد بدین منظور شرکت تولیدی ورمی کمپوست آسان برای افرادی که مایل به انجام این کار در منزل خود هستند می توانند با ما تماس بگیرند.
09357720792 ( اسحاق رشیدی )


مراحل انجام کار :


  1- تماس با ما               09357720792    (اسحاق رشیدی )
 
  2-ارزیابی ما برای اینکه شما در چه اندازه ای در منزل می توانید به  پرورش  کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست بپردازید.

  3-مقدار سرمایه گذاری شما

  4-ارسال جعبه های تولید ورمی کمپوست درب منزل متناسب با مقدار سرمایه شما

  5-مشاوره حضوری و تلفنی شما در هنگام تولید و رفع مشکلات



 
      ... زمان را از دست ندهید...


توجه:

          این کار در حیاط منزل ، روی پشت بام ،داخل انباری و.... قابل انجام میباشد.

    
          تنها کاری که شما بایدانجام دهید هر 2یا3 روز یک بار (البته با توجه به شرایط آب و هوایی) بر روی این جعبه ها مقداری آب ریخته تا

       مواد داخل جعبه به صورت نم دار باقی بماند.


این کار ، جدید  و تولید آن در منزل کاملا آسان است.


   کود تولید شده بدون بو میباشد

برای اطلاع از مقدار پولی که از این روش به دست خواهید آورد با ما تماس بگیرید.

 09357720792 اسحاق رشیدی

کار در منزل - پرورش کرم در منزل - درآمد بالا در ورمی کمپوست -
ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-
کار در منزل - پرورش کرم در منزل - درآمد بالا در ورمی کمپوست -ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-ورمی کمپوست-کرم خاکی-




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :اسحاق رشیدی
تاریخ:1392/03/9-03:20

ویژگی و مقدار استفاده از ورمی کمپوست در کشاورزی

مزایای استفاده از ورمی کمپوست


1-ورمی کمپوست در اصلاح فیزیکی خاک نقش مهمی دارد و باعث سبک شدن آن می شود، بنابر این ضریب حفظ رطوبت در خاک افزایش می یابد و خاک رطوبت بیشتری را در خود نگهداری می کند . در این حالت ورمی کمپوست به صورت تدریجی آب را از خود رها کرده و باعث کاهش میزان تبخیر و نفوذ بیش از حد آب به خاک می شود

2-  ورمی کمپوست به حل شدن مواد معدنی در خاک کمک بسیار زیادی می کند       

3-  ورمی کمپوست باعث ایجاد یک تعادل میان نسبت مواد معدنی به مواد مغذی می شود

4-  در ترکیبات ورمی کمپوست چربی وجود دارد. این عامل باعث می شود که ورمی کمپوست به یک کود غنی تبدیل شود این در حالی است که سایر کود ها این ویژگی را ندارند

5-  ورمی کمپوست مدت زمان پایداری مواد کودی و شیمیایی دیگر را افزایش می دهد

6- ورمی کمپوست دارای محیطی مناسب برای ادامه ی حیاط موجودات ذره بینی خاک است

7- ورمی کمپوست دارای آنزیم هایی نظیر پروتئاز ، آمیلاز و ... بوده که تجزیه مواد آلی و معدنی خاک را تسهیل و در اختیار گیاه قرار می دهد ویژگی ذکر شده باعث شده تا ورمی کمپوست به عنوان مهمترین و بهترین کود برای احیای مناطق بایر به شمار بیاید

8- یکی از مهمترین  مصارف ورمی کمپوست استفاده در پرورش گل های زینتی به منظور رنگ پذیری بهتر آن ها می شود

9- ورمی کمپوست در تغلیظ عطر و اسانس گیاهان معطر نقش بهسزایی دارد

10- ورمی کمپوست سرشار از عناصر ماکرو و میکرو است که به شکل قابل استفاده برای گیاه است

11-  مواد تحریک کننده رشد همچون اکسین و سایتوکنین در ورمی کمپوست وجود دارد

12-  ورمی کمپوست دارای مقادیر بالایی از آهن و مس به اشکال شیمیایی و هندسی مختلف است که برای خاک و گیاه ارزش بسیار بالایی دارد

13- ورمی کمپوست باعث کاهش نسبت کربن به نیتروژن خاک می شود

14- ورمی کمپوست کودی است چند برابر غنی شده نسبت به سایر کودهایی مانند کود گاوی ، گوسفندی ، اسبی و ... . میزان نیتروژن ، پتاسیم و فسفر که سه عنصر اصلی  و حیاتی در رشد و نمو گیاهان است در ورمی کمپوست تا 10 برابر سایر کود ها می باشد ، همچنین میزان آهن موجود در ورمی کمپوست حتی تا 1000 برابر بیشتر از سایر کود های آلی است
 



ورمی کمپوست از عبور دادن مواد آلی از سیستم گوارشی گونه ای از کرم خاکی و دفع این مواد از بدن کرم حاصل می شود. ورمی کمپوست به عنوان بی رقیب ترین , مطلوب ترین ,جدیدترین و غنی ترین کود طبیعی شناخته شده در دنیا برای مصارف کشاورزی ,فضای سبز ,گلکاری,نشاکاری,  سبزی  کاری , نهالستان و تولید انواع محصولات گلخانه ای و گلهای آپارتمانی مطرح است.

عناصر موجود در ورمی کمپوست
ازت، فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، روی، مس، منگنز

ویژگی ورمی کمپوست :

پاک از تخم و بذر علفهای هرز
سبک و فاقد هر گونه بوی بد و نامطلوب
عاری از باکتری های غیر هوازی,قارچ ها و میکروارگانیسم های پاتوژن
حاوی میکروارگانیسم های هوازی سفید مانند ازتو باکترها
تشدید ریشه زایی و رشد قلمه ها
افزایش مقدار محصولات کشاورزی به میزان 20 تا 50 درصد
دارا بودن عناصر میکرو مانند آهن . مس. روی. منگنز
قابلیت بالای نگهداری آب و مواد غذایی
افزایش مقاومت به تنشهای محیطی و خاک
با دارا بودن مواد هورمونی رشد و نمو گیاه را سرعت میبخشد
قابل مصرف در کلیه محصولات کشاورزی،فضاهای سبز و....
بهبود جوانه زنی بذرها

چای کمپوست

چای کمپوست در حقیقت کمپوست به شکل محلول است و علاوه بر تمامی خواص و ویژگی کود ورمی کمپوست برای هر دو کاربرد برگی و خاکی مورد استفاده قرار می گیرد.چای کمپوست علاوه بر کمک به رشد بهتر گیاه به جای کودهای شیمیایی و آفت کش ها و قارچ کش ها در باغ استفاده میشود.چای کمپوست بعنوان کنترلر بیولوژیکی در مقابل باکتری ها و قارچ ها و عوامل بیماری زای خاک استفاده می شود.

خواص چای کمپوست

بالا بردن رشد گیاه
فراهم آوردن مواد مغذی برای گیاهان و خاک
کمک به از بین بیماری
جایگزین مواد سمی و شیمیایی باغ
افزایش مقاومت گیاهان در برابر بیماری ها پس از مصرف
مواد موثر مختلفی از چای کمپوست استخراج شده که از برخی باکتری ها و مخمرهای مفید تا مواد فنلی و اسید آمینه ها را شامل می شود
چای کمپوست محتویاتی دارد که با عمل روی فیلوسفر برگ گیاهان و میکروبهای سطح آنها با مکانیسمهای مختلف از جمله ایجاد مقاومت در تقسیم میکروبها و پاتوژنها اثر ضد بیماری زایی را بر گیاهان اعمال میکند.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
09357720792  اسحاق رشیدی



مقدار مصرف ورمی کمپوست در کشاورزی


مقدار مصرف ورمی کمپوست در کشاورزی به موارد زیادی از جمله مقدار ،نوع و جنس خاکی بستگی دارد که قرار است کمپوست در آن مصرف شود. قبل از مصرف ورمی کمپوست در کشاورزی باید تمام جوانب کار از نظر نوع خاک ،تغذیه گیاهی و رعایت موازین بهداشتی مد نظر قرار گیرد. اگر منظور از مصرف کمپوست مقابله با فرسایش خاک باشد. بایستی مقادیری بین ۳۰۰تا۵۰۰ تن در هکتار مصرف شود. چون ورمی کمپوست دارای مقادیر نسبتا زیادی کربنات است،مصرف آن در زمینهای قلیائی موجب ازدیاد phمی شود که نتیجتا مصرف آن را در این گونه زمینها محدود می نماید .مصرف کمپوست معمولا برای محصولاتی همچون درختان جنگلی ،پارک و فضای سبز توصیه می شود.


- صیفی کاری
برای انواع سبزیها مانند: کلم،کاهو،گوجه فرنگی ،خیار ،پیازچه،کرفس…. حدود ۴۰تا۸۰ تن در هکتار برابر ۴تا۸کیلوگرم در متر مربع ،هر۲تا۳سال یکبار در سطح خاک گسترده شود.

- فضاهای سبز
تا ۱۰۰ تن در هکتار هر ۲تا۳ سال یکبار در سطح زیرین خاک پخش می شود . همچنین برای حفاظت از خاک و تثبیت تپه های شنی یا کویرزدایی ،در ابتدا ۲۰۰تا۳۰۰ تن در هکتار و بعداز گذشت دو سال هر ۳-۲ سال یکبار ۱۰۰ تن در هکتار و به ضخامت ۱۰تا۲۵ سانتیمتر روی خاک گسترده شود.

- گلخانه ها
در این حالت باید ورمی کمپوست را تا میزان ۳۰-۲۰ درصد حجمی با خاک مخلوط نمود . برای نگهداری از نهال هرسه سال یکبار ،۲۰تا۳۰ تن در هکتار باید به طور سطحی پخش نمود .

- تاکستانها
در فصل بهار یا تابستان هر سه الی چهار سال یکبار ۲۰تا ۴۰ تن ورمی کمپوست و در تاکستانهای جدیدالاحداث ۱۵۰ تن در هکتار ،در سطح خاک بایستی پخش نمود.

- گلهای زینتی
برای گلهای زینتی در فضای باز حدود ۱۰۰-۸۰ تن در هکتار بایستی هر ۴-۳ سال یکبار پخش شود.

- درختان میوه هسته دار و دانه دار
برای این درختان مانند سیب ،گلابی،آلو،زرد آلو، گوجه ،گیلاس و…. حدود ۶۰-۳۰ تن در هکتار ( در سایه انداز درخت) ،هر سه سال یکبار میتوان ورمی کمپوست را پخش نمود.

- درختان غیر مثمر
برای درختانی مانند کاج، صنوبر، سپیدار، کبوده ، سرو و غیره حدود ۵۰-۱۰۰ تن در هر هکتار ، هر۲-۳ سال یکبار میتوان کود ورمی کمپوست را مصرف نمود .
- گیاهان ردیفی
برای گیاهان ردیفی مانند چغندر ، ذرت ، سیب زمینی و پنبه در فصل بهار یا پاییز می توان مقدار ۴۰ تا ۱۰۰ تن در هکتار ورمی کمپوست را مصرف نمود.
- غلات
- در مورد غلات نظیر گندم ، جو ، چاودار و غیره می توان حدود ۲۰ تا ۶۰ تن در هر هکتار در بهار یا قبل از شخم زدن ، ورمی کمپوست را بصورت سطحی پخش نمود .
- چمن کاری
در بستر چمن کاری حدود ۱۰۰- ۸۰ تن در هکتار (۱۰- ۸ کیلو گرم در متر مربع ) و برای نگهداری چمن در بهار یا پاییز حدود ۶۰- ۲۰ تن در هکتار (۶- ۲ کیلو گرم در متر مربع ) در هر سال می توان ورمی کمپوست را مصرف نمود. برای کاشت چمن ورمی کمپوست را بایستی با ماسه مخلوط و بذر با آن پوشاند.

- جالیز کاری
در جالیز کاریها نظیر هندوانه ،خربزه،طالبی و غیره به میزان ۹۰-۳۰ تن در هکتار، هر ۳-۲ سال یکبار می توان از ورمی کمپوست استفاده نمود.

- قارچ
در پرورش انواع قارچها می توان ورمی کمپوست را به اندازه مورد نیاز بعنوان خاک پوشش و خاک زیر کشت مورد استفاده قرار داد.



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :اسحاق رشیدی
تاریخ:1392/03/3-03:36

استانداردهای تولید ورمی کمپوست

با توجه به ناکافی بودن اطلاعات حجم زیاد از عزیزان برای اطلاع از استاندارد کود ورمی کمپوست وظیفه خود دانستم که این اطلاعات را در اختیار عزیزان مشتاق به تولید و مصرف کود ورمی کمپوست قرار دهم:

http://www.shizen.ir/userfiles//estandard(1).jpg

جمهوری اسلامی ایران استاندارد ملی ایران
كرم‌پوسال (ورمی‌كمپوست)

          استاندارد «کرم‌پوسال – ویژگی‌های فیزیكی و شیمیایی» كه پیش‌نویس آن در كمیسیون‌های مربوط توسط مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه و تدوین شده و در 815 امین اجلاسیه كمیته ملی استاندارد مورخ 25/2/1390 مورد تصویب قرار گرفته است، اینك به استناد بند یك ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می‌شود.

          برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت‌های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استاندارد‌های ملی ایران در مواقع لزوم تجدیدنظرخواهد شد و هر پیشنهادی كه برای اصلاح و تكمیل این استانداردها ارائه شود، هنگام تجدیدنظر در كمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین، باید همواره از آخرین تجدیدنظر استانداردهای ملی استفاده كرد.

كمیسیون فنی تدوین استاندارد
«كرم‌پوسال – ویژگی‌های فیزیكی و شیمیایی»

          رئیس:                                                                               دبیر:

          میركی، غلامرضا   مدیر محیط‌زیست و توسعه پایدار كشاورزی            عابدینی طرقبه، جواد

          (دكتری مدیریت ایمنی و محیط‌زیست)                                     (دانشجوی دکتری شیمی آلی)                                                                       

           

          اعضا:(اسامی‌بترتیب حروف الفبا)

          آدینه نیا، علی  معاون فنی و عمران سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد      اسماعیل پور، سوسن

                                   (لیسانس برق و الكترونیك)                                       (لیسانس شیمی)  

          بنی‌اعمام، مهرناز(فوق لیسانس آلودگی و حفاظت از محیط ‌زیست دریا)   جاوید، نصراله(لیسانس طراحی صنعتی)

          سلجوقی، خسرو عضو هئیت علمی معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی  ریاست جمهوری(فوق لیسانس مدیریت سامانه‌ها و روش‌ها)

          سماوات، سعید(دكترای خاك شناسی) عضو هئیت علمی موسسه تحقیقات خاك و آب

          فرمحمدی، سیف اله (دكترای میكروبیولوژی) رییس جهاد دانشگاهی استان هرمزگان

          نجفی، علی (لیسانس جغرافی) مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد

 

 

در این استاندارد، كرم‌پوسال بر اساس كیفیت، به دو درجه «یک» و «دو» با ویژگی‌های فیزیكی و شیمیایی مطابق جدول 1 طبقه‌بندی می‌شود.

          ویژگی‌های فیزیكی و شیمیایی كرم‌پوسال

ردیف

ویژگی

حدود قابل قبول

 

روش آزمون

درجه «یک»

درجه «دو»

1

وضعیت ظاهری

دارای رنگ قهوه‌ای متمایل به سیاه، بدون بوی نامطبوع

-

2

كربن آلی، درصد جرمی ماده خشك

كمینه 20

كمینه 10

استاندارد ملی ایران شماره 13320

3

نیتروژن کل، درصد جرمی ماده خشك

كمینه 1

كمینه 5/0

استاندارد ملی ایران شماره 13320

4

نسبت كربن به نیتروژن ( C/N)

25- 15

15-10

قابل محاسبه از نتایج ردیف‌های 2 و 3

5

  فسفربرحسب P2O5

درصد جرمی ماده خشك

كمینه 1 

كمینه 5/0

استاندارد ملی ایران شماره 13320

6

پتاسیم برحسب K2O

درصد جرمی ماده خشك

كمینه 1

كمینه 5/0

     استاندارد ملی ایران شماره 13320

7

هدایت الكتریكی

  محلول %10 (m/v ) ماده خشك

بیشینه ds/m 8

بیشینه ds/m 10

استاندارد ملی ایران شماره 6831

8

pH

 محلول %10 (m/v ) ماده خشك

5/8-5/6

5/8-5/6

استاندارد ملی ایران شماره 7834

9

رطوبت، درصد جرمی

30-20

30-20

استاندارد ملی ایران شماره 1677

10

مواد خارجی با قطر بیشتر از mm4

درصد جرمی ماده خشك

بیشینه 1

بیشینه 1

استاندارد ملی ایران شماره 13320

11

آرسنیك ( As )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 4

بیشینه 10

استاندارد ملی ایران شماره 5618

12

جیوه (Hg )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 2

بیشینه 5

استاندارد ملی ایران شماره 5617

13

روی ( Zn )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 1400

بیشینه 2800

 

 

استاندارد ملی ایران شماره 5616 و 5615

 

 

 

 

استاندارد ملی ایران شماره 5616و 5615

 

 

14

سرب ( Pb )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 150

بیشینه 300

15

کادمیم ( Cd )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 5

بیشینه 10

16

كبالت ( Co )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 25

بیشینه 35

17

كروم (Cr )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 100

بیشینه 200

18

مس ( Cu )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 300

بیشینه 600

19

نیكل ( Ni )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 100

بیشینه 200

20

مولیبدن ( Mo )، میلی‌گرم در كیلوگرم

بیشینه 5

بیشینه 5

استاندارد ملی ایران شماره 1-192

 


در ادامه اگر عزیزی  در خصوص تولید ، آموزش ، مشاوره ، خرید کود ورمی کمپوست با کیفیت اعلا و هم چنین خرید کرم با کیفیت و کمیت مناسب در صورت

تمایل می تواند با بنده تماس حاصل فرماید

09357720792  اسحاق رشیدی


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :اسحاق رشیدی
تاریخ:1392/03/3-03:35

مراحل دریافت پروانه بهره برداری

اصل ۲۸ قانون اساسی «هر کس حق دارد شغلی را بدان مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست، برگزیند».


با عنایت به ماده ۸ قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی مصوب ۱۳۷۹ و همچنین تصویب نامه ۳۹۱۰۷ ـ ۲۹/۷/۱۳۸۳ هیئت وزیران و الحاقیه ۲۰۵۵۱-۱۸/۴/۸۴، وزارت جهاد کشاورزی می تواند نسبت به صدور مجوز تاسیس و بهره برداری و توسعه برای طرحهای صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در مقیاس کوچک اقدام نماید.

بر اساس مصوبات ذکر شده مدیریت صنایع کشاورزی عمدتا در زمینه تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی فسادپذیر فعالیت می نماید که تولید کود از ضایعات کشاورزی و فضولات حیوانی شامل این بخش است و قسمتی از کدهای آیسیک ۲۴۱۲ می باشد.

مراحل کلی احداث  و راه اندازی واحد صنعتی (کارخانه یا کارگاه)

۱- اخذ جواز تاسیس
۲- احداث واحد صنعتی
۳- تمدید جواز تاسیس (در صورت نیاز)
۴- اصلاح جواز تاسیس (در صورت نیاز)
۵- اخذ پروانه بهره برداری
۶- اخذ «موافقت با توسعه طرح» و «اصلاح پروانه بهره برداری» پس از اجرای توسعه (در صورت نیاز)
۷- استفاده از «سایر خدمات مدیریت صنایع کشاورزی»»

مراحل اخذ جواز تاسیس
جواز تاسیس برای شروع کارهای اجرایی و نصب ماشین آلات صادر می گردد.

۱- داشتن «شرایط عمومی متقاضیان جواز تاسیس»
۲- انتخاب عنوان صنعت مورد نظر «نام محصولات صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی»
۳- در نظر داشتن «محدودیتهای صدور جواز تاسیس»
۴- ارائه «مدارک لازم برای جواز تاسیس»
۵- تکمیل فرم «پرسشنامه جواز تاسیس»
۶- تکمیل فرم «مشخصات شرکا»
۷- ارائه موارد ۴ تا ۶ به صورت یکجا به مدیریت صنایع کشاورزی استان (مستقیما یا از طریق شهرستان)
۸- بررسی کلی توسط کارشناس و تهیه استعلام های لازم و پیگیری متقاضی برای اخذ جواب استعلامها و ارائه به کارشناس
۹- بررسی و اصلاحات لازم توسط کارشناس مربوطه
۱۰ـ در صورتی که ارزش ماشین آلات خارجی طرح بالاتر از ۵۰۰ هزار دلار (یا معادل آن در مورد سایر ارزها) باشد جهت بررسی و صدور جواز تاسیس به دفتر اداره کل صنایع تبدیلی و تکمیلی ارسال می گردد (ادامه از ردیف ۱۳)
۱۱ـ تهیه پیش نویس جواز توسط کارشناس و تایپ
۱۲ـ تایید جواز به ترتیب توسط کارشناس، رئیس اداره صنایع تبدیلی، مدیریت صنایع کشاورزی، معاون صنایع و توسعه روستایی و امضای ریاست محترم سازمان
۱۳ـ ابطال تمبر به مبلغ یکصدهزار ریال توسط متقاضی در مدیریت مالی سازمان
۱۴ـ درج شماره و تاریخ جواز تاسیس و ارائه به متقاضی
۱۵ـ ارسال رونوشت جواز تاسیس به سازمان کار و امور اجتماعی، محیط زیست، نظارت بر مواد غذایی یا دامپزشکی (حسب مورد)، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه و همچنین متقاضی جهت مراجعه به ادارات مذکور برای اطلاع از قوانین و مقررات و همچنین ارائه کروکی محل احداث طرح

شرایط عمومی متقاضیان  دریافت جواز تاسیس

۱ـ تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
۲ـ حداقل سن ۱۸ سال تمام
۳ـ دارا بودن برگه پایان خدمت یا معافیت

مدارک لازم برای صدور جواز تاسیس

۱ـ فتوکپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی شرکا
۲ـ فتوکپی پایان خدمت یا معافیت برای آقایان
۳ـ شرکتها می بایست علاوه بر مدارک فوق برای شرکا (شرکتهای تعاونی فقط برای اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل)، اساسنامه، شرکت نامه، آگهی تاسیس و آگهی تغییرات در روزنامه رسمی را ارائه نمایند

مراحل احداث واحد صنعتی
موارد ذیل می بایست ظرف۱۲ ماه اعتبار جواز تاسیس انجام گردد.

۱- مراجعه به ادارات ذیربط جهت اطلاع از قوانین و مقررات آنها
۲ـ تهیه زمین به نام صاحب جواز و ارائه تصویر مدرک مالکیت و کروکی آن از طرق ذیل:
الف: املاک شخصی
ب: خرید از دیگران
ج: شرکت شهرکهای صنعتی
د: در صورت عدم امکان از طرق فوق، کروکی پیشنهادی از زمینهای منابع طبیعی (دولتی) را ارائه تا به مدیریت امور اراضی معرفی گردد.
تذکر: موارد الف و ب از مدیریت امور اراضی (در مورد کاربری) و محیط زیست استعلام خواهد شد.
۳ـ تهیه نقشه ساختمانی تائید شده توسط مهندس ناظر
۴ـ اخذ مجوز ساخت (احداث بنا) از بخشداری، شرکت شهرکهای صنعتی، شهردای یا بنیاد مسکن (حسب مورد) و ارائه تصویر آن
۵ـ احداث ساختمان، تاسیسات، انشعاب آب و برق و محوطه سازی
۶ـ خرید و نصب ماشین آلات و راه اندازی آزمایشی
۷ـ درخواست صدور پروانه بهره برداری
تذکر: در طول مراحل فوق متقاضی موظف به موارد ذیل می باشد:
۱- ارائه گزارش عملکرد هر شش ماه یک بار
۲- در صورت اتمام اعتبار جواز تاسیس و داشتن عذر موجه می باید جهت «تمدید جواز تاسیس» حداکثر دو بار و هر بار یک سال اقدام نماید.
۳- در صورت هر گونه تغییر در طرح می بایست نسبت به «اصلاح جواز تاسیس» اقدام نماید

مراحل صدور پروانه بهره برداری

۱ـ دارا بودن جواز تاسیس دارای اعتبار
۲ـ اتمام ساختمان، تاسیسات و محوطه سازی
۳ـ نصب ماشین آلات و راه اندازی آزمایشی
۴- تامین نیروی انسانی
۵- تولید آزمایشی (توان تولید انبوه)
۶ـ تکمیل فرم «پرسشنامه پروانه بهره برداری» و ارائه آن به مدیریت صنایع کشاورزی استان (مستقیما یا از طریق شهرستان)
۵ـ ارائه تصویر مدارک مربوط به انشعاب برق و آب و پاپان کار ساختمانی از مراجع ذی ربط. و مدارک لازم دیگر در صورت نیاز
۶- پس از بررسی موارد فوق، کارشناس جهت استعلام از ادارات کل محیط زیست، سازمان کار و آمور اجتماعی، نظارت بر مواد غذایی یا دامپزشکی (حسب مورد)، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه و سایر موارد اقدام می نماید و متقاضی موظف به پیگیری و ارائه جواب استعلامها می باشد.
۷ـ بازدید کارشناس استان و تکمیل فرم گزارش فنی بازدید و ظرفیت سنجی بر اساس ۲۸۰ روز کاری و تعداد نوبت کاری فعال و راندمان ۸۰ درصد (تولیدات فصلی بر اساس روز کاری)
۸ـ تهیه پیش نویس پروانه توسط کارشناس و تایپ
۹ـ تایید پروانه به ترتیب توسط کارشناس، رئیس اداره صنایع تبدیلی، مدیریت صنایع کشاورزی، معاون صنایع و توسعه روستایی و امضای ریاست محترم سازمان.
۱۰ـ واریز حق التمبر توسط متقاضی (از ۵۰ الی ۱۵۰ هزار ریال به نسبت سرمایه گذاری)
۱۱ـ درج شماره و تاریخ و ارائه پروانه همراه با مشخصات پروانه(فرم پیوست شماره پنج) به متقاضی
۱۲ـ ارسال رونوشت پروانه سازمان کار و امور اجتمالی، محیط زیست، نظارت بر مواد غذایی یا دامپزشکی (بر حسب مورد)، استاندارد و تحقیقات صنعتی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه.

سایر خدمات مدیریت صنایع کشاورزی

۱ـ ارائه آمار و اطلاعات موجود و یا کمک جهت تهیه آن
۲ـ کمک برای تامین زمین به ترتیب در نواحی صنعتی، شهرکهای صنعتی و منابع طبیعی
۳ـ معرفی جهت دریافت تسهیلات بانکی طبق قوانین سنواتی در صورت درخواست
۴ـ معرفی به ادارات ذیربط جهت دریافت امکانات از قبیل برق، آب، گاز، سوخت دولتی و… در صورت درخواست
۵ـ مشاوره در کلیه مراحل
حال فرایند دریافت مجوزهای تولید ورمی کمپوست به شکل ساده تر و کاربردی توضیح داده خواد شد

برای شروع متقاضی ابتدا باید درخواست کتبی همراه با مدارک مورد نیاز را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تقدیم نماید.
پس از طی مراحل اداری و دریافت معرفی نامه از جهاد کشاورزی شهرستان، معرفی نامه و مدارک توسط متقاضی تحویل واحد صنایح تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی استان می شود.
در جهاد کشاورزی استان پس از بررسی مدارک برای صدور جواز تأسیس اقدام می شود و مبلغ ده هزارتومان بابت آن تمبر باطل می کردد.
پس از دریافت جواز تأسیس متقاضی اقدام به انجام مراحل زیربنایی و تأسیسات مورد نیاز می کند.
و زمانی که به مرحله تولید رسید به جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کرده و اعلام می دارد که آماده دریافت پروانه بهره برداری است
بر خلاف دیگر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی، تولید ورمی کمپوست در محل شخصی(ملکی یا استیجاری) فقط نیاز به استعلام از محیط زیست دارد که البته در زمین های دولتی تعداد این استعلام ها بیشتر خواهد شد، از قبیل منابع طبیعی، اراضی کشاورزی، آب و فاضلاب، برق، گاز و…
پس از اعلام آمادگی متقاضی برای دریافت پروانه بهره برداری و بازدید محل تولید توسط کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان، جهاد کشاورزی شهرستان نامه استعلام محیط زیست را به متقاضی می دهد تا به اداره محیط زیست منطقه برای دریافت جواب تحویل دهد.
حدود یک سال پیش قانون سختی برای دریافت جواب استعلام از محیط زیست وجود داشت، مهمترین آن فاصله واحد تولیدی از اولین دیوار محل مسکونی بود که در قانون قبلی این فاصله حداقل ۱۰۰۰ متر تعیین شده بود.
اما با تغییر قانون موارد زیر برای دریافت جواب مثبت استعلام تعیین شد:
واحد تولیدی در داخل روستا به شرط عدم دیوار مشترک با واحد آموزشی، مرکز بهداشت و مراکز نظامی و انتظامی(ظرفیت تولید حداکثر ۲ تن در روز)
واحد تولیدی در محدوده ۲۵۰ متری حریم روستا(ظرفیت تولید حداکثر ۱۰ تن در روز)
واحد تولیدی خارج از محدوده حریم روستا(ظرفیت تولید نامحدود)

یکی دیگر از موارد مورد نیاز دریافت استعلام از محیط زیست، داشتن سند شش دانگ محل تولید است
چنانچه مکان تولید به صورت استیجاری است نیاز به قولنامه رسمی سازمان ثبت اسناد کشور است
اگر کارشناس محیط زیست مکان معرفی شده را پس از بازدید تأیید کرد فرم مخصوصی ارائه می کند که باید توسط متقاضی تکمیل و امضاء گردد.
و در پایان جواب نامه اداره کشاورزی شهرستان توسط اداره محیط زیست با توجه به مستندات داده می شود.
معمولاً نامه جواب استعلام توسط خود اداره محیط زیست ارسال می شود.

متقاضی باید مجدد به اداره کشاورزی شهرستان مراجعه نموده و پس از دریافت مدارک و معرفی نامه صدور پروانه، به اداره کشاورزی استان واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی مراجعه نماید.
و در پایان بعد از بازدید واحد تولیدی توسط کارشناس اداره کشاورزی استان و تعیین طرفیت تولید و باطل کردن تمبر توسط متقاضی(۵ الی ۱۵ هزار تومان) پروانه بهره برداری صادر می گردد.

نکته:
دریافت استعلام از محیط زیست در مناطق مختلف کشور در پاره ای از موارد قوانین مختلفی دارد که با مراجعه به اداره محیط زیست منطقه خود می توانید از آن ها مطلع شوید.
قبل از خرید مکان تولید یا اجاره کردن و یا حتی قبل از اجرای عملیات زیربنایی تولید، حتماً حتماً به اداره محیط زیست مراجعه کرده و از وضعیت مکان مورد نظر مطلع شوید.
تعداد زیادی جواز تأسیس توسط اداره کشاورزی صادر شده که در ایستگاه محیط زیست متوقف گردیده اند.
مراحل دریافت پروانه بهره برداری تولید ورمی کمپوست در صورتی که در ایستگاه محیط زیست توقف طولانی نشود حداکثر ۱ ماه زمان می برد.
پروانه بهره برداری شرکت رکسان در کمتر از ۲۰ روز صادر گردید.

گرفتن پروانه بهره برداری تولید ورمی کمپوست نسبت به  مجوزهای شغلی دیگرخیلی راحت و کم هزینه می باشد.
از مزایای آن می توان به گرفتن سهمیه سوخت دولتی و اجازه تبلیغات در جهاد کشاورزی منطقه اشاره کرد.
ضمن اینکه واحد تولیدی به متقاضیان تولید و مصرف کنندگان کود ورمی کمپوست معرفی می شود.
و البته تخصیص اعتبار در قالب وام های بلند مدت نیز از مزایای گرفتن پروانه بهره برداری تولید ورمی کمپوست است. 


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic