تبلیغات
ورمی کمپوست آسان - خواص تفاله نیشکر

ارسال تمام تجربیات پناهندگی و خاطرات پناهندگان در راه رسیدن به اروپا


Admin Logo
themebox Logo


ویژگیهای پیت و باگاس (تفاله نیشکر)

باگاس عبارت است از مواد باقی مانده نیشكر پس از شربت گیری در كارخانجات نیشكر كه دارای بافت گیاهی متفاوت از نظر اندازه الیاف می باشد و شامل ذرات ریز نرم مغز به نام پیت و الیاف بلند خشبی به نام باگاس است .
نسبت درصد پیت و باگاس در این مجموعه بستگی به رقم نیشكر ، شرایط اقلیمی ، میزان رسیدن نیشكر و كیفیت فنی كارخانه تولیدی دارد . این دو ماده بلافاصله پس از استحصال دارای حدود 50 % رطوبت است كه برای استفاده در تولید خوراك متراكم دام لازم است بلافاصله خشك شود .

√ ویژ گیهای فیزیكی :
1- رنگ باگاس تازه زرد متمایل به سفید و پس از خشك شدن به زرد متمایل به قهوه ای میگراید .
2- باگای دارای بوی مخصوص به خود است كه نزدیك بوی ملاس تخمیر شده است .
3- هر متر مكعب باگاس تازه حدود 160 تا 200 كیلوگرم وزن دارد كه وزن مخصوص آن از 0.16 تا 0.2 متغیر است .
نسبت اجزا در ساختمان فیزیكی باگاس تازه و مرطوب به شرح زیر است :
1- رطوبت 45 تا 55 % وزنی
2- الیاف خام 21 الی 23 % وزنی
3- پیت 13.5 الی 14.5 % وزنی
4- آوندهای چوبی 9 تا 10 % وزنی

√ عوامل ناپذیرفتنی در باگاس خشك :
وجود هر گونه قارچ و كپك زدگی
رطوبت بیش از 10 %
بوی ترشیدگی و فساد
وجود هر گونه مواد خارجی


 برای خرید با ما تماس بگیرید :


09357720792 اسحاق رشیدی